nedefra og op

Creative Commons Salon: The Future of Money

3. og 4. maj afholder Creative Commons Danmark saloner i hhv. København og Aarhus. Temaet for forårssalonerne er The Future of Money og lægger fokus på deltagerbaseret værdiskabelse og entreprenørskab.

Creative Commons Salon er en i Danmark halvårligt tilbagevendende begivenhed, hvor Creative Commons Danmark, den danske afdeling af den verdensomspændende almenyttige organisation, indbyder til inspiration og debat.

Salonkonceptet har hidtil fundet sted to gange før i København, i foråret og efteråret 2010. Nu bringer Creative Commons Danmark også konceptet til Aarhus og, i samarbejde med Föreningen Fri Kultur och Programvara, også videre rundt i Norden til Stockholm, Oslo og Reykjavik.

De kommende saloner finder finder sted 3. maj på PH Cafeen i København og 4. maj på Raabar i Aarhus.

Fremtidens penge

Temaet for de kommende saloner er “The Future of Money”, der også er titlen på den film salonernes oplægsholdere Gabriel Shalom og Jay Cousins har produceret. Filmen omhandler de ikke-monetære værdier og motivationsfaktorer som driver kreativitet på internettet og er et indblik i det research Shalom og Cousins præsenterede på årets Transmediale-festival i Berlin:

Salonen i København byder også på oplæg af ekspert i socialentreprise, Oliver Maxwell, ligesom stifteren af O-Biz og mangeårig bidragyder til GNU/Linux distributionen Ubuntu, Martin Pihl holder oplæg til salonen i Aarhus.

Derudover holder Creative Commons Danmarks public project leads, Martin von Haller Grønbæk og Christian Villum oplæg ved salonerne i hhv. København og Aarhus.

Tid og sted

Tirsdag d. 3. maj kl. 19: PH Caféen, Halmtorvet 9A, 1700 København V

Onsdag d. 4. maj kl. 19: Raabar, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C

Der er gratis adgang til arrangementerne.